fbpx

Webinar FALAS – Revit Architecture 2021

06-05-20 Sabri Murati 0 comment

IT&CAD Training Center si pjesë e City Computer shpk dhe si partner zyrtar i Autodesk organizon webinarin falas Revit Architecture 2021 ku do të njoftoheni me të rejat e versionit të ri dhe gjithashtu edhe shumë risi tjera interesante.

Dashnor Kadiri, asistent në Fakultetin e Arkitekturës, gjithashtu edhe instruktor i çertifikuar në IT&CAD Training Center, do t’ju prezentojë versionin më të ri të Revit Architecture.

E hene, 11 Maj 2020

Regjistrohuni për terminin në ora 13:00

https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_gvXmaQEeRy6MvNpEDbFdPg

Regjistrohuni për terminin në ora 15:00

https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_x3IfSYiqT8aIa-MGIO-URw

Bashkohuni me ne dhe mësoni rreth të rejave të versionit të fundit të Revit Architecture 2021.scroll-to-top