fbpx

Webinar FALAS Revit Architecture 2021

02-11-20 Administrator 0 comment

webinar-falas revit-architecture 05 11 2020

IT&CAD Training Center si qendër e autorizuar nga Autodesk organizon webinarin falas për programin Revit Architecture 2021 gjatë të cilit do të informoheni rreth përdorimit të programit, për veçoritë e versionit të ri dhe detaje tjera rreth asaj se çfarë do të përmbaj trajnimi dhe çfarë mund të përfitoni duke ndjekur këtë trajnim.

Webinari mbahet nga Dashnor Kadiri, asistent në Fakultetin e Arkitekturës, dhe njëherit instruktor i certifikuar në IT&CAD Training Center.

E enjte, 05 Nëntor 2020, ora 18:00.

Për të qenë pjesë e webinarit regjistrohuni tani në 👇
https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_YyFM0mF5TfWD7eQm6KK9zQscroll-to-top