fbpx

Webinar FALAS Civil 3D 2021 për Gjeodetë

04-11-20 Administrator 0 comment

Civil 3d per Gjeodete

IT&CAD Training Center si qendër e autorizuar nga Autodesk organizon webinarin falas për programin AutoCAD Civil 3D 2021, i dedikuar për gjeodetë, gjatë të cilit do të informoheni rreth përdorimit të programit, për veçoritë e versionit të ri dhe detaje tjera rreth asaj se çfarë do të përmbaj trajnimi dhe çfarë mund të përfitoni duke ndjekur këtë trajnim.

Webinari mbahet nga Shpëtim Hashani, instruktor i certifikuar në IT&CAD Training Center.

E hënë, 09 Nëntor 2020, ora 18:00.

Për të qenë pjesë e webinarit regjistrohuni tani në 👇
https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_Xo42KE-1REWBxuJgAutt_gscroll-to-top