fbpx

Webinar FALAS AutoCAD Essentials + B&B 2021

27-08-20 IT&CAD Training Center 0 comment

IT&CAD Training Center si qendër e autorizuar nga Autodesk organizon webinarin falas për programin AutoCAD Essentials + Beyond and Basics 2021 gjatë të cilit do të informoheni rreth përdorimit të programit, për veçoritë e versionit të ri dhe detaje tjera rreth asaj se çka do të përmbaj trajnimi dhe çfarë mund të përfitoni duke ndjekur këtë trajnim.

Webinari mbahet nga Prof.Dr. Shkëlzen Shabani, instruktor i certifikuar në IT&CAD Training Center.

E martë, 01 Shtator 2020, ora 15:00.

Për të qenë pjesë e webinarit regjistrohuni tani në:
https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_uDNJAiSGRxiA7pqhCTp8cAscroll-to-top