fbpx

Webinar FALAS AutoCAD 2021

03-11-20 Administrator 0 comment

webinar falas AutoCAD Fundamentals 06 11 2020

IT&CAD Training Center si qendër e autorizuar nga Autodesk organizon webinarin falas për programin AutoCAD gjatë të cilit do të informoheni rreth përdorimit të programit, për veçoritë e versionit të ri dhe detaje tjera rreth asaj se çfarë do të përmbaj trajnimi dhe çfarë mund të përfitoni duke ndjekur këtë trajnim.

Webinari mbahet nga Prof.Dr. Shkëlzen Shabani, instruktor i certifikuar në IT&CAD Training Center.

E premte, 06 Nëntor 2020, ora 18:00.

Për të qenë pjesë e webinarit regjistrohuni tani në 👇
https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_SpxrgLXlQHOGg0EXkZzEGQscroll-to-top