fbpx

Trajnimi online ne 3DS Max dhe Vray

26-05-20 Sabri Murati 0 comment

📝 Mësoni si të realizoni animacione arkitektonike 3D, modelime arkitektonike, ndriçim dhe efekte vizuale, e shumë tema të tjera për një karrierë të suksesshme!

▶Trajnim në Qender Trajnuese të Licencuar nga Autodesk;

▶ Instruktor të çertifikuar;

▶ Çertifikatë nga Autodesk;

🔥 25% ZBRITJE!

đź—“ Trajnimi fillon me 08 Qershor 2020.

🔗Apliko në: https://itcad.net/courses/3ds-max-essentials-intermediate/

Nxitoni, vendet janë të limituara!

#Itcad #3dsmax #Autodesk #vrayscroll-to-top