fbpx

Trajnim online: AutoCAD Civil 3D Essentials!

14-05-20 Sabri Murati 0 comment

 

 

Mësoni për një ndër softuerët BIM më të përdorur i cili gjenë aplikim në shumë fusha të ndryshme të ndërtimtarisë e më gjerë, duke filluar nga importimi i të dhënave të terrenit, e më pas implementimi i tyre në projekte komplekse siç janë: rrugët dhe autostradat, hekurudhat, aeroportet, strukturat nëntokësore (ujësjellës, kanalizim, ujërat e shiut, etj), analizat e ndryshme, modelimet e terrenit, sipërfaqet, parcelat si dhe strukturat tjera komplekse ndërtimore.

🗓 Trajnimi fillon me 22 Maj 2020, Ora: 16:30

Çertifikohuni nga Autodesk me 25% zbritje për të gjithë!

Mundësia e pagesës me këste përmes TEB dhe RBKO.

Vendet janë të limituara! Nxitoni!

🔗Apliko në: https://itcad.net/courses/civil3d/

itcad #autocad #bim #software #trainingscroll-to-top