fbpx
Shpetim Hashani

Shpetim Hashani

Autodesk Authorized Trainer

Autodesk Civil 3D Certified Professional dhe Autodesk AutoCAD Certified Professional

Shpëtim Hashani ka diplomuar në Fakultetin e Ndërtimtarisë dhe Arkitekturës, në kuader të Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina” në departamentin e Gjeodezisë.

Që nga viti 2010 ishte pjesë e City Computer shpk, ku kryesisht ishte i angazhuar me projekte të ndryshme në fushën e IT-së, dhe më pas me projekte të Autodesk si Value Added Reseller, pra në të njejtën kompani deri në vitin 2014.

Më pas ishte i angazhuar në projekte të ndryshme inxhinierike të Gjeodezisë me kompani lokale, ku më vonë në vitin 2015 u bë pjesë e kompanisë Amerikane BL Harbert International në ndërtimin e Kompleksit të ri të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Projekti “New US Embassy Compound”, është cilësuar si njëri ndër projektet më të mëdha i ndërtuar ndonjëherë në Kosovë dhe më gjerë, ku është përdorur teknologjia më e fundit e ndërtimit dhe po ashtu me LEED Gold Standarde. Në këtë projekt Shpëtimi ishte i angazhuar si “Field Engineer/Surveyor” apo “Inxhinier i punimeve në terren/Gjeodet”, për gati kater vite ku në vitin 2019 me sukses i përfundoi punimet në këtë projekt.

Pas një angazhimi të madh, në mesin e vitit 2019, Shpëtimi arrinë që të fitoj kredencialet Autodesk Certified Professional (ACP) në programin Autodesk Civil 3D, duke u bërë ACP i parë në trojet shqiptare që zotëron këtë Softuer të fuqishëm inxhinierik.

Po ashtu, është certifikuar më pas edhe si Autodesk Certified Professional (ACP) në programin tjetër të njohur inxhinierik Autodesk AutoCAD.

Aktualisht mbanë trajnimet në IT&CAD Training Center, që është e vetmja Autodesk Training Center (ATC) e pavarur në Kosovë.

scroll-to-top