fbpx

Trajneri Burim Smajli ka përfunduar studimet për inxhinieri të ndërtimit në Universitetin Hasan Prishtina në vitin 2006. Është i angazhuar në disa kompani të ndërtimit për projektim dhe mbikëqyrje të strukturave të objekteve të ndërtimit të lartë

scroll-to-top