fbpx
Astrit Ibrahimi

Astrit Ibrahimi

Autodesk Authorized Trainer

Autodesk 3ds Max Certified Professional dhe Autodesk Authorized Trainer për IT&CAD Training Center

Astrit Ibrahimi – me profesion Msc I Ndertimtarise, ka kryer fakultetin e Ndertimtarise dhe Arkitektures ne Universitetin e Prishtines. Profesionin e tij e ka ushtruar si inxhinier I ndertimtarise ne disa kompani te medha vendore dhe momentalisht ushtron po te njejtin profesion ne organizaten IOM (organizate e Kombeve te Bashkuara)

Me softwerat e Autodeskut eshte interesuar qe nga fillimi I vitit 2000 (atehere Kinetix 3DS Max 2.5) ku me vone me 2014 certifikohet si Autodesk 3DS Max Professional keshtu qe duke u certifikuar nga Autodesk Astriti ka marrë kredencialet Autodesk Certified Professional (ACP) në 3ds Max, ndërsa në vitin 2019 eshte ri-certifikuar dhe është akredituar si Autodesk Certified Instructor (ACI) në 3ds Max 2020. Aktualisht mbanë trajnimet në IT&CAD Training Center, që është e vetmja Autodesk Training Center (ATC) e pavarur në Kosovë.

scroll-to-top