fbpx

“#rriN’shpi – PROGRAME FALAS NGA AUTODESK

20-04-20 Sabri Murati 0 comment

Autodesk lejon përdorimin falas të produkteve te saja ne disa menyra, si per të testuar, mesuar apo edhe për qëllime tregtare për klientët, pavarësisht se ata tashmë janë përdorues të Autodesk ose jo. Kjo u jep klientëve tanë qasje në zgjidhje për të mbështetur bashkëpunimin në distancë pasi punojnë nga shtëpia, pasi shumë prej tyre tani janë të kufizuar për të punuar nga zyret e tyre. Produktet dhe shërbimet e ofruara janë si më poshtë:

• Versionet testuese
• Licencat edukative
• Licencat komerciale falas:
– Fusion 360
– Fusion Team
– AutoCAD Web and Mobile
– Shotgun
– BIM 360 Docs
– BIM 360 Design

Per licencat komerciale klientët mund të përfitojnë nga kjo ofertë deri më 31 maj 2020, dhe Autodesk do të vazhdojë të vlerësojë nëse duhet të ndodhë një zgjerim i mundshëm i programit. Bashkohuni me ne për të mësuar më shumë rreth atyre produkteve dhe si të filloni përdorimin e tyre!!

Numri i pjesëmarrësve është i kufizuar!!

Webinari do të jetë me 22 dhe 23 Prill 2020 në ora 16.00

Regjistrohuni për daten 22 Prill:
https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_PnvUB6NsT1mntAdn5RHtAQ

Regjistrohuni për daten 23 Prill:
https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_l2ddsjpLRvC9PbuTDTdy_gscroll-to-top