fbpx

Trajnim online: AutoCAD Essentials + B&B

13-05-20 Sabri Murati 0 comment

Trajnim i radhës ONLINE fillon së shpejti: AutoCAD Essentials + Beyond and Basics!

📝 Aftësohuni për të bërë 2D vizatime bazike përmes AutoCAD si dhe mësoni teknikat për vizatime më të avancuara dhe më profesionale. Përmes trajnimit ju do të shkathtësoheni që ta kuptoni hapësirën punuese të shfrytëzuesit në AutoCAD (User Interface), përdorimin i komandave bazike për vizatim, editim dhe shiqim të vizatimit, organizimin e vizatimit në layera, insertimin dhe krijimin e blloqeve lokale dhe globale (ose interne dhe eksterne) e shumë tema të tjera.

👉 Bazuar në strukturen e trajnimit, në fund ҫdo pjesëmarrës do t’i merr dy certifikata për perfundimin e dy trajnimeve!

🗓 Data e fillimit: 21 Maj 2020, Ora: 16:30

➡ Çertifikohuni nga Autodesk me 25% zbritje për të gjithë!

➡ Mundësia e pagesës me këste përmes TEB dhe RBKO.

⚠ Vendet janë të limituara! Nxitoni!

🔗Apliko në: https://itcad.net/courses/autocad-essentials-beyondbasics/

itcad #autocad #bim #software #trainingscroll-to-top