fbpx

Me çfarë i bënë softveret kaq të veçantë?

21-01-20 Administrator 0 comment

Me çfarë i bën Autodesk softveret kaq të veçantë? Me pak fjalë, Autodesk bën softuer për njerëzit që bëjnë gjëra. Nëse ndonjëherë keni drejtuar një makinë me performancë të lartë, keni admiruar një rrokaqiell të mrekullueshëm, keni përdorur një smartphone ose keni shikuar një film të shkëlqyeshëm, shanset janë të keni përjetuar ato që bëjnë miliona përdorues të Autodesk me këta softuerë. City Computer është partneri zyrtar i Autodesk ne Kosovë. Kontaktoni me ne dhe mësoni për çdo produkt të Autodesk për të cilin jeni të interesuar!scroll-to-top