fbpx

Është lansuar versioni i ri i AutoCAD 2017

21-03-16 Administrator 0 comment

 

Është lansuar versioni i ri i programit AutoCAD 2017. Të gjithë të interesuarit, programin mund ta shkarkojnë falas në periudhë kohore 30 ditëshe nga kjo adresë. Gjatë javëve në vijim do të lansohen edhe programet dhe paketprogramet tjera të Autodesk, të versionit 2017.scroll-to-top