fbpx

Ka filluar certifikimi për ACU dhe ACP

30-09-16 Sabri Murati 0 comment

Duke qenë edhe Certiport Authorized Testing Center (CATC), IT&CAD Training Center ka filluar me provimet për certifikim ndërkombëtar në dy nivele:

  • Autodesk Certified User (ACU) dhe
  • Autodesk Certified Professional (ACP),

për programet më të rëndësishëm të Autodesk.

Për më tepër informacione na kontaktoni përmes emailit ose përmes +377 45 977766.

image

 

image

 

 

 

 scroll-to-top