Instruktorët

Te gjithe instruktoret e IT&CAD Training Center jane te certifikuar si trajnere nga Autodesk

 

Shkelzen Shabani ka përfunduar studimet e doktorates ne 2019, në Universiten Nigde Omer Halisdemir, Departamentin e Inxhinierise Mekanike, në Turqi, ndërsa studimet themelore dhe pasdiplomike-Master i ka përfunduar në Universitetin e Prishtines, Fakultetin e Inxhinierisë Mekanike.

Trim Syla ka një përvojë në Arkitekturë dhe ai është një Trajner 3D i Grupit V-Ray Chaos për Kosovën dhe rajonin, në dekadën e kaluar ai ka punuar me ekipet më të suksesshme në fushën e vizualizimit në të gjithë botën.

Aktualisht ai është duke punuar në një aplikacion të jashtëzakonshëm të bazuar në ueb, i cili do të lansohet gjatë këtij viti, dhe ai e konsideron atë si të ardhmen e prezantimeve.

Shpëtim Hashani ka diplomuar në Fakultetin e Ndërtimtarisë dhe Arkitekturës, në kuader të Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina” në departamentin e Gjeodezisë.

Që nga viti 2010 ishte pjesë e City Computer shpk, ku kryesisht ishte i angazhuar me projekte të ndryshme në fushën e IT-së, dhe më pas me projekte të Autodesk si Value Added Reseller, pra në të njejtën kompani deri në vitin 2014.

Gent Elshani ka përfunduar studimet në Universitetin e Prishtinës “Hasan Prishtina”, në kuadër të departamentit të Ndërtimtarisë, dega Konstruktiv. Genti ka një përvojë disavjeçare në fushën e inxhinierisë së ndërtimit, posaçërisht në fazën projektimit dhe detajizimit të strukturave. 

Aktualisht mban trajnimet në IT&CAD Training Center, që është e para Autodesk Authorized Training Center (AATC) e pavarur në Kosovë.

Alba Malo ka një eksperiencë 6 vjeçare në arkitekturë ku përfshihet projektimi, zbatimi, menaxhimi dhe trajnimi. E çertifikuar nga Autodesk si Autodesk Certified Professional, ajo është e dedikuar të ndihmojë arkitektët të arrijnë të maksimizojnë efektivitetin në punë nëpërmjet përdorimit të softwerit Revit Architecture.

Luan Alidema ka studiuar në Fakultetin e Ndërtimtarisë dhe Arkitekturës, në kuader të Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina” në degën Konstruktiv.

Ina Spahiu

Rudolf Topi Eshte I diplomuar ne Inxhinieri Mekanike ne Universitetin Politeknik te Tiranes dhe ne vitin 2015 ishte pjese ne kompanine “ATES sh.p.k” ku ka realizuar projekte ne konstruksione metalike duke perfshire godina industirale, mbikalime, ura, apartamente, etj.

Ermal Spahiu