Revit for Structure – Fundamentals

Informacione rreth trajnimit

  • Kohëzgjatja e trajnimit: 32 orë
  • Çmimi i trajnimit: 245€ me TVSH (Për studentë 196€)
  • Secili kandidat që ndjek një trajnim si të dytë, tretë, etj… pëtfiton 10% ekstra zbritje!
  • Mundësia e pagesës edhe me këste përmes TEB dhe RBKO.
  • Ditet e trajnimit : E Marte Dhe e Ejte :  nga 3 orë mësimore
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Data

Qer 29 2021 - Gus 19 2021
Expired!

Koha

6:00 pm - 9:00 pm

Më shumë

Apliko

Lokacioni

Prishtine
IT&CAD Training Center Rr. Bajram Kelmendi 151
Kategoria

Organizues

ITCAD
Apliko