AutoCAD – Vizatimi ne 2D

Informacione rreth trajnimit

  • Kohëzgjatja e trajnimit: 24 orë
  • Çmimi i trajnimit: 188€ me TVSH (Për studentë 148€)
  • Secili kandidat që ndjek një trajnim si të dytë, tretë, etj… pëtfiton 10% ekstra zbritje!
  • Mundësia e pagesës edhe me këste përmes TEB dhe RBKO.
  • Ditët e trajnimit – E hënë, e merkurë, e premte nga ora 18:00.
  • Data e fillimit të trajnimit 26.01.2022
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Data

Jan 26 2022
Expired!

Koha

6:00 pm - 8:00 pm

Më shumë

Apliko

Lokacioni

Prishtine
IT&CAD Training Center Rr. Bajram Kelmendi 151
Kategoria

Organizues

ITCAD
Apliko