AutoCAD – Vizatimi ne 2D

Informacione rreth trajnimit

  • Kohëzgjatja e trajnimit: 24 orë
  • Çmimi i trajnimit: 188€ me TVSH (Për studentë 148€)
  • Secili kandidat që ndjek një trajnim si të dytë, tretë, etj… pëtfiton 10% ekstra zbritje!
  • Mundësia e pagesës edhe me këste përmes TEB dhe RBKO.
  • Ditet e trajnimit : E Hane, E Merkure, dhe e Premte nga 18:00 – 19:30
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Data

Qer 21 2021 - Gus 13 2021
Ongoing...

Koha

6:00 pm - 7:30 pm

Më shumë

Apliko

Lokacioni

Prishtine
IT&CAD Training Center Rr. Bajram Kelmendi 151
Kategoria

Organizues

ITCAD
Apliko