Certifikimet

Dizajnoni dhe bëni një botë më të mirë. Filloni me çertifikimin.

Nëse jeni një edukator që përgatitni studentë për ndonjë kolegj ose karrierë, ose një student që kërkon një avantazh konkurrues, ose një kompani që kërkon njerëz me kualifikime “Për t’i bërë gjërat të ndodhin”, çertifikimi i Autodesk Certified User (ACU) mund të bëjë ndryshimin. Aftësitë e forta të softuerit të dizajnit janë një pasuri e madhe si në fushën akademike ashtu edhe në atë profesionale. Certifikimi i Autodesk Certified User (ACU) është një letër kredenciale e njohur nga industria që mund të fillojë në mënyrë efektive karrierën e studentëve si dizajnerë, inxhinierë dhe krijues. Certifikimi është një mënyrë e shkëlqyeshme për studentët me rreth 150 orë përvojë në softuer për të vërtetuar aftësitë e tyre softuerike. Fitimi i këtij niveli të çertifikimit gjatë shkollës do t’u japë studentëve besim ndërsa ata vazhdojnë të zotërojnë produktet e Autodesk dhe të ndjekin çertifikimin e nivelit profesional (Autodesk Certified Professional – ACP) në të ardhmen.

Te IT&CAD Training Center mund t’i nështroheni të dy certifikimeve, si në ACU ashtu edhe në ACP. 

Për më tepër lexo këtu

png
Autodesk_Maya_Certified_User_Certificate_Sample
Autodesk_AutoCAD_Certified_User_Certificate_Sample
Autodesk_Maya_Certified_User_Certificate_Sample
Autodesk_Revit_Architecture_Certified_User_Certificate_Sample

A jeni gati per tu Certifikuar!

Certifikimet Autodesk sinjalizojnë përvojën tuaj me aftësi dhe rrjedha të punës të përqendruara në të ardhmen dhe u tregojnë punëdhënësve që jeni gati të hapni role të reja

Çertifikatat e arkitekturës, inxhinierisë dhe ndërtimit

Fitoni njohuritë dhe aftësitë për të krijuar ndërtesa dhe projekte të infrastrukturës me cilësi të lartë; zgjedh projektet me analiza të integruara, vizualizim dhe mjete simulimi; dhe të përmirësojë parashikueshmërinë duke maksimizuar konstruktivitetin dhe koordinimin e projektit.

Çertifikimet e dizajnit dhe prodhimit të produktit

Fitoni njohuri dhe aftësi për të modernizuar procesin e zhvillimit të produktit tuaj, për të krijuar dizajne të produkteve me performancë të lartë dhe paraqitje të sistemit të prodhimit dhe për të lidhur ekipin tuaj dhe të dhënat nga dizajni përmes prodhimit.

Pyetjet e shpeshta

Ku ndodhet lokacioni i Qëndres Trajnuese në Prishtinë?
Cilat lloje te trajnimeve i ofroni?
A mundem me i kry vetem certifikimet?
What is Lorem Ipsum?
A mund te blej licencat e Autodesk tek ju?
What is Lorem Ipsum?