Eventet

Cilat janë risitë në Revit 2022

Revit 2022 është i ndërlidhur me ju Ky është versioni të cilin e keni pritur. Me Revit 2022, ne u dyfishuam aty ku Revit është më se i përdorshëm për ju. Duke u bazuar në preferencat e juaja dhe kërkesat e famshme ne jemi duke paraqitur një mundësi të projektit më efikas për t’u dokumentuar rrjedhat e punës, e kemi përmirësuar ndërveprimin për ekipet e projektimit përgjatë të gjitha fazave…

Njoftohu me AutoCAD 2022 – Përvoja me Projekte të Ndërlidhura (The Connected Design)

AutoCAD 2022 ngrit projektimin në nivel tjetër përmes ndërlidhjes së fazave dhe automatizimit që ju ofron mundësi t’i kushtoni kohë asaj që ka më shumë rëndësi: krijimin e projekteve të shkëlqyera.I mbushur me plot mundësi, AutoCAD duke përfshirë veglat e specializuara paraqet një CAD softuer që shfrytëzohet nga miliona inxhinierë, siguron qasje në shtatë mjete specifike të industrisë me automatizëm për të përshpejtuar punën, përfshin web aplikacionin e AutoCAD dhe…