Eventet

AutoCAD 2022

AutoCAD 2022 dhe AutoCAD LT 2022 tani më u publikuan!

Çfarë është përmirësuar krahasuar me versionet e mëparshme? Lista është e gjatë, por ne besojmë se do të interesoheni veçanërisht për këto informacione: