Eventet

Njoftohu me AutoCAD 2022 – Përvoja me Projekte të Ndërlidhura (The Connected Design)

AutoCAD 2022 ngrit projektimin në nivel tjetër përmes ndërlidhjes së fazave dhe automatizimit që ju ofron mundësi t’i kushtoni kohë asaj që ka më shumë rëndësi: krijimin e projekteve të shkëlqyera.I mbushur me plot mundësi, AutoCAD duke përfshirë veglat e specializuara paraqet një CAD softuer që shfrytëzohet nga miliona inxhinierë, siguron qasje në shtatë mjete specifike të industrisë me automatizëm për të përshpejtuar punën, përfshin web aplikacionin e AutoCAD dhe…