Blog

4 praktikat më të mira të Departamentit të Transportit, për transformimin dixhital në Qeveri

Edhe pse qeveritë tradicionalisht janë të ngadalshmë për të adaptuar mënyra të reja sidomos kur është fjala për dixhitalizim, shumë agjenci shtetërore në botë janë duke e bërë këtë hap me qëllim të rritjes së efikasitetit dhe kursimit të kohës dhe buxhetit. Praktikat më të mira për transformimin dixhital në qeveri mund të lidhin zona dhe ekipe të largëta duke i mundësuar ata për të qenë në hap me çdo…

3ds Max softuer për modelim, renderim dhe animacion

3ds Max është program profesional për modelim dhe renderim përmes të cilit ju do të mund të krijoni 3D animacione, renderime apo modele. Në të përfshihet një pako e veglave efikase dhe fleksibile për të ju ndihmuar të krijoni përmbajtje më të mirë 3D për kohë më të shkurtë. Në ditët e para ky softuer ishe zhvilluar nga Grupi Yost, respektivisht nga kineasti dhe programeri Gary Yost në vitin 1996…

Disa nga arsyet përse inxhinierët preferojnë AEC Collection

  Marrja e vendimeve më të mira gjatë projektimit Kompanitë sikurse ju janë në kërkim të mënyrave për menaxhim të të dhënave dhe bashkëpunim më të lehtë në projekte pa marrë parasysh cilën qasje e përdorni për projektim. Me kompleksitetin dhe detajizimin e projekteve në rritje si dhe me zgjerimin e tregut konkurrues ju duhet zgjidhje e cila është fleksibile, ndërlidh ekipet tuaja, të dhënat dhe afatet e kryerjes së…

Ngritni nivelin e projekteve infrastrukturore me Civil 3D 2022

Ngritni nivelin e projekteve infrastrukturore me Civil 3D 2022 Tani ekziston mundësia të testoni risitë e shumëpritura të Civil 3D 2022! Civil 3D 2022 si platformë lidere në fushën e projekteve të infrastrukturës ofron po ashtu përkrahje për BIM (Building Information Modeling) përmes tipareve të integruara duke ngritur kështu projektimin dhe dokumentimin, respektivisht ndërtimin në nivel tjetër. Në Civil 3D 2022 ekziston mundësia e rishikimit të projektit në kohe reale….

Cilat janë risitë në Revit 2022

Revit 2022 është i ndërlidhur me ju Ky është versioni të cilin e keni pritur. Me Revit 2022, ne u dyfishuam aty ku Revit është më se i përdorshëm për ju. Duke u bazuar në preferencat e juaja dhe kërkesat e famshme ne jemi duke paraqitur një mundësi të projektit më efikas për t’u dokumentuar rrjedhat e punës, e kemi përmirësuar ndërveprimin për ekipet e projektimit përgjatë të gjitha fazave…

Njoftohu me AutoCAD 2022 – Përvoja me Projekte të Ndërlidhura (The Connected Design)

AutoCAD 2022 ngrit projektimin në nivel tjetër përmes ndërlidhjes së fazave dhe automatizimit që ju ofron mundësi t’i kushtoni kohë asaj që ka më shumë rëndësi: krijimin e projekteve të shkëlqyera.I mbushur me plot mundësi, AutoCAD duke përfshirë veglat e specializuara paraqet një CAD softuer që shfrytëzohet nga miliona inxhinierë, siguron qasje në shtatë mjete specifike të industrisë me automatizëm për të përshpejtuar punën, përfshin web aplikacionin e AutoCAD dhe…

AutoCAD 2022

AutoCAD 2022 dhe AutoCAD LT 2022 tani më u publikuan!

Çfarë është përmirësuar krahasuar me versionet e mëparshme? Lista është e gjatë, por ne besojmë se do të interesoheni veçanërisht për këto informacione: