fbpx

Inventor 2020

27-05-19 Sabri Murati 0 comment

Puno me një set të plotë të mjeteve të projektimit dhe kërkesave inxhinierike

Inventor® CAD software siguron dizajn profesional mekanik 3D, dokumentim, dhe mjete të simulimit të produktit. Puno në mënyrë efikase me një përzierje të fuqishme të aftësive të parametrike, të drejtpërdrejta, të lira dhe të bazuara në rregulla.

Shkëmbeni reagimet me kohë me mjete të integruara për bashkëpunim

  • Puno me këdo, dhe kudo, pa marrë parasysh se çfarë CAD softuer ata përdorin.
  • Përdorni rishikimet e dizajnit të bazuar në cloud për të mbledhur reagime nga partnerët kryesorë të interesit kudo që janë.
  • Ndiqni të gjithë zhvillimit e ciklit jetësor të produktit në një model të të dhënave.

Kënaqni kërkesat e produkteve me porosi dhe proceset e automatizuara

  • Aktivizo rikonfigurimet e mbledhjes së shpejtë të mundësuar nga iLogic.
  • Hartoni në mënyrë efikase duke përdorur mjete të specializuara për shtresa metalike dhe dizajn të kornizave.
  • Zgjidh përbërësit standard nga një bibliotekë përmbajtjeje e përshtatur për lidhjet e bulonave, mjeteve, kamerave, dhe më shumë.

Përshpejtoni hapat manual për të rritur produktivitetin.

Për informacione më detaje shiqo këtuscroll-to-top