fbpx

AutoCAD 2020

27-05-19 Sabri Murati 0 comment

Çka është AutoCAD?

AutoCAD është softuer i dizajnit kompjuterik (CAD) që arkitektët, inxhinierët dhe profesionistët e ndërtimit e përdorin për të krijuar vizatime të sakta 2D dhe 3D.

  • Hartoni dhe modifikoni gjeometrinë 2D dhe modelet 3D me solide, sipërfaqe dhe objekte rrjetë
  • Etiketoni vizatimet me tekst, dimensione, dhe tabela
  • Personalizo me aplikacione dhe API shtesë

Punoni më shpejtë me setin e veglave të specializuar

AutoCAD tani përfshin veçoritë specifike të industrisë dhe objektet inteligjente për arkitekturë, inxhinieri mekanike, dizajnin elektrik dhe më shumë.

  • Automatizoni planet e dyshemeve, seksionet dhe lartësitë
  • Vizatoni me shpejtësi tubacionet, ventilimin, qarqet, me anë të pjesëve të veçanta qe ofrojnë libraritë e AutoCAD
  • Auto-gjeneroni shënime, shtresa, orare, lista dhe tabela
  • Përdorni një rrjedhë pune të rregulluar për të zbatuar me saktësi standardet e industries

Punoni kudo me anë të aplikacioneve mobile dhe të internetit

AutoCAD mobile app

Shikoni, ndryshoni, shënoni dhe krijoni vizatime në terren dhe në lëvizje nga një pajisje celulare.

AutoCAD web app

Pa kërkesë për instalim, thjesht hyni për të parë, redaktuar, shënuar dhe krijuar vizatime shpejt në shfletuesin tuaj lokal të internetit.

Për informacione më detaje shiqo këtuscroll-to-top