fbpx

3ds Max 2020

27-05-19 Sabri Murati 0 comment

Merrni kontroll të plotë artistik me
modele 3D në cilësi profesionale

Krijo
botët masive në lojëra, skena mahnitëse për vizualizim të projektimit dhe lidhjen
e përvojave të realitetit virtual. Përdorni mjetet që ofron 3ds Max që të
formoni dhe të definoni ambiente të detajuara objekte dhe karaktere. Modeloni
çdo person, vend, ose gjë.

Krijoni dhe shfaqni skena të
mrekullueshme me renderues të integruar të quajtur Arnold

3ds
Max punon me renderuesit më të mëdhenj për të krijuar “high-end” skena dhe pamje
mahnitëse për vizualizim të dizajnit dhe më shumë. Përjetoni renderimin
interaktiv nga interfejsi, për parashikime të sakta dhe të detajuara gjatë
punës.

Zmadhoni rrjedhën tuaj të punës me
procese të automatizuara në 3ds Max

3ds
Max mundëson që të jeni gjithmonë para afateve të projekteve – kështu që kaloni
më shumë kohë duke qenë kreativ.

  • Përdorni 3ds Max si një makinë llogaritëse për të shkallëzuar
    përmbajtjen e prodhimit
  • Zgjero punën e integruar me qasje në API të ndryshme
  • Përshpejtoni hapat manual për të rritur produktivitetin

Për informacione më detaje shiqo këtuscroll-to-top