fbpx

IT&CAD Training Center

IT&CAD

Për ne

Klasa 2

Pas një angazhimi disa mujorë dhe duke patur parasysh kriteret shumë rigoroze të kompanisë Autodesk për akreditim si ATC, kompania City Computer shpk, ka themeluar Qendrën Trajnuese IT&CAD Training Center, e cila pastaj ka arritur të akreditohet si Autodesk Authorized Training Center (ATC) e parë e pavarur në Kosovë.

certiport and autodesk

Galeria

Trajnuesit

Na shkruani

    Ku ndodhemi:

    Na ndiqni në Facebook

    scroll-to-top