Është lansuar versioni i ri i programit AutoCAD 2017


 

Është lansuar versioni i ri i programit AutoCAD 2017. Të gjithë të interesuarit, programin mund ta shkarkojnë falas në periudhë kohore 30 ditëshe nga kjo adresë. Gjatë javëve në vijim do të lansohen edhe programet dhe paketprogramet tjera të Autodesk, të versionit 2017.


Publikuar më: 21-03-16