Certifikimet

Në IT&CAD Training Center, mund të aplikoni edhe për certifikimet ndërkomtare: Autodesk Certified User (ACU) dhe Autodesk Certified Professional (ACP), për këto programe të Autodesk:

AutoCAD, AutoCAD Civil 3D, 3ds Max, Revit, Inventor dhe Maya.

Për më tepër lexo këtu